ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Başöğretmen Abdullah CENGİZ - Okul Müdürü

1971 yılında Çankırı Ilgazda doğan Okul Müdürümüz ilk orta ve Lise tahsilini İlçesinde bitirdikten sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesine gitmiş ve 1993 yılında  mezun olmuştur. 1994 yılında sırasıyla Mersin Mut, Çankırı Yukarıöz, Çankırı merkezde 9 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2004 yılında Kızılrmak Çok Proğramlı Lisesine Okul Müdürü olarak atandı. 2010 yılında ise önce Selehattin İnal Güzel Sanatlar Lisesinde akabinde ise; 9 yıl Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü yaptı.01 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Okulumuza Okul Müdürü olarak atandı. Okul Müdürümüz mahalli ve merkezi 100 civarında kurs ve seminere katılmış olup, 4 adet Teşekkür belgesi,2 Başarı belgesi,4 adet Takdirname 1 adet Aylıkla Ödül belgesi bulunmaktadır. Okul müdürümüz 2005 yılında Uzman Öğretmen, 2022 yılında ise, başöğretmen ünvanlarını almıştır.