T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Pansiyonumuz Hakkında

12.02.2009 tarihinde faaliyete geçen Çankırı Anadolu Lisesi Kız pansiyonu Vilayetler Hizmet Birliği tarafından yaptırılmış ve okulumuza bağlanmıştır.

 

  Kendini en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefleyen, kültürlü, bilinçli ve sosyal bireylerin yeri, modern, aydın, Atatürk ilkelerine ve laiklik anlayışına bağlı insanların tercihi, profesyonel, eğitim sektöründe deneyimli ve güler yüzlü bir yönetim kadrosu ile velilerimizle ve öğrencilerimizle bütünleşmeyi amaçlayan Çankırı Anadolu Lisesi  Kız Pansiyonumuz son derece konforlu ve çağdaş bir ortamda hizmet vermektedir.

135  yatak kapasitesine sahip pansiyonumuz 135 öğrenciyle hizmet vermektedir. Bütün ortaöğretim kurumlarından öğrencilerin kaldığı pansiyonumuzda toplam 47 oda bulunmaktadır. Bu odalar süit odayı aratmayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Banyo ve tuvaletler odaların içerisinde olup soyunma dolapları ve ranzalar ahşaptan yapılmıştır. Her katta dört etüt odası bulunmakta ve etüt odalarında en fazla on beş öğrenci ders çalışmaktadır. Bunun yanı sıra  revir, yemekhane, kantin, televizyon ve internet odası pansiyonumuzda bulunan bölümlerden sadece birkaçıdır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.12.2012 - Güncelleme: 25.10.2021 20:15 - Görüntülenme: 11762
  Beğen | 4  kişi beğendi